Vernissage expo Bart Vandevijvere: Beyond reasonable doubt

Na een opgemerkte eerste deelname aan de Belgian Art and Designbeurs Gent gaan we op hetzelfde elan verder. We nodigen u graag uit voor de vernissage van de tentoonstelling Beyond reasonable doubt van Bart Vandevijvere. U bent welkom vrijdag 16 februari vanaf 19 u. in Galerie 10a, Zolderstraat 10a, Otegem.

Beyond reasonable doubt: Bart Vandevijvere

Van 8 tot 11 februari staan we met Galerie 10a op de BADbeurs in Gent en de week na de BADbeurs opent in de galerie de solo ‘Beyond reasonable doubt’  van Bart Vandevijvere. Deze tentoonstelling loopt van 17/02 tot 25/03. We heten jullie allemaal van harte welkom op vrijdagavond 16/02 vanaf 19u. voor de vernissage!

'De gecomponeerde abstractie van Bart Vandevijvere'

Sven Vanderstichelen schreef een mooie tekst over het atelier, de inspiratie en de werkwijze van schilder Bart Vandevijvere

BAD 2018

Galerie 10a staat op de BADbeurs van 8 tot 11 februari. We doen voor de eerste keer mee aan de BADbeurs in het ICC Gent en je kan ons vinden in de Pedro de Gantezaal, stand 1A. We brengen sculpturenvan Bart De Zutter, foto's van Bieke Depoorter en schilderijen van Bart Vandevijvere.

Beste wensen

We wensen jullie allemaal het allerbeste in 2018 en we hopen dat de kunst die we brengen u mag raken! Groeten, John, Veerle, Renée en Leon

1 jaar Galerie 10a

Galerie 10 a bestaat in januari één jaar! We zijn op 7.1.17 gestart en zijn ondertussen bezig aan de vijfde tentoonstelling. Nog tot 31 december kunt u komen kijken naar werken van Sigrid Tanghe en Nico Vaerewijck. Met Throughout the northern districts sluiten we onze eerste galeriejaar af. We wensen u een gezellige kerst en het allerbeste in 2018! We hopen u te mogen verwelkomen in onze huisgalerie. Er staan opnieuw bijzondere expo's op de planning.

Drukke tijden in het vooruitzicht voor Bart Vandevijvere

Met Wandering in Between opent er op 19 januari een nieuwe tentoonstelling van Bart Vandevijvere in Keulen. Daarna brengen wij de kunstenaar naar de BAD beurs van 8 tot 11 februari en de week daarop opent de solotentoonstelling Beyond reasonable doubt in onze galerie.

Expo Sigrid Tanghe en Nico Vaerewijck

Throughout the northern districts: zaterdag 25 november tot en met zondag 31 december 2017

Laatste weekends expo De Natura - Bart De Zutter en Ronald Zuurmond

De Natura - zaterdag 16 september 2017 tot en met zondag 22 oktober.

Bieke Depoorter in Knokke voor Sabato

Voor het magazine Sabato van De Tijd fotografeerde Bieke in haar karakteristieke stijl de badstad Knokke.

Brecht Vandenbroucke stelt tentoon in MiMa

Brecht Vandebroucke cureert de tentoonstelling met eigen werk en het werk van Mon Colonel & Spit, Brecht Evens, HuskMitNavn, Jean Jullien en Joan Cornellà.

Expo Schaduwen in De Standaard

Elien Delaere van De Standaard kwam bij ons in de galerie een interview afnemen van Bieke Depoorter en Ward Zwart.

Expo Schaduwen nog tot 9 juli

Bieke Depoorter en Ward Zwart

Brecht Vandenbroucke in De Standaard Magazine Mode XL

Brecht Vandenbroucke brengt hulde aan Walter Van Beirendonck.

Expo Nico Vaerewijck in India

Nico Vaerewijck werd uitgenodigd om zijn werk op de Kochi-Muziris Biënnale tentoon te stellen en dit in galerij Anubhuti in het hart van Fort Cochin. 

Bieke Depoorter in De Standaard Magazine

Bieke Depoorter reisde voor De Standaard Magazine naar Spitsbergen.

Brecht Vandenbroucke en Brecht Evens stellen samen tentoon in Parijs

Brecht Vandenbroucke en Brecht Evens stellen voor het eerst samen tentoon in L’hôtel Jules & Jim en dit in samenwerking met hun Parijse galerie Martel.

Solo Nico Vaerewijck De Filatuur Brussel

Solo Nico Vaerewijck De Filatuur Brussel – Rivoli – ground floor #27 Waterloosesteenweg/Chaussée de Waterloo 690 (Bascule) – 1180 Brussels

Ronald Zuurmond wint Mondriaanprijs

De Tilburgse schilder Ronald Zuurmond wint dankzij de Mondriaanprijs een verblijf van 1 jaar in het atelier van Piet Mondriaan in Blaricum.