Laatste weekends Land- and stonescapes en nieuwe privacywetgeving

De laatste 2 weekends van onze expo Land-and stonescapes komen er aan. Er zijn schilderijen te zien van Francis Bekaert en sculpturen van Johan Parmentier en dit tot en met 24 juni. Na de zomer informeren we u over de expo van Robin Vermeersch en Liesbeth Marit. Dan komen er tekeningen en keramiek van Robin en brengt Liesbeth foto’s en videowerk.

Nieuwe privacywetgeving vanaf 25 mei 

Vanaf 25 mei trad de nieuwe Europese privacywetgeving in werking. Hierdoor worden persoonsgegevens nog beter beheerd en beveiligd. Galerie 10a gaat zorgzaam om met uw persoonlijke data. De persoonsgegevens die u heeft gegeven bij inschrijving op onze nieuwsbrief of de mailadressen die we krijgen van kunstenaars, gebruiken we énkel om de nieuwsbrief toe te zenden.

Welke gegevens houden we bij?
Onze mailinglijst bevat jouw emailadres, eventueel aangevuld met voornaam en naam, eventueel je thuisadres om uitnodigingen per post te kunnen sturen.

Ga je hiermee akkoord, dan hoef je verder niets te doen.
Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen in je mailbox? Uitschrijven is mogelijk via het mailadres van onze galerie: info@galerie10a.be.

Jouw gegevens verdwijnen dan uit onze database.
Dit wat de GDPRwetgeving betreft.

De galerie is tijdens de zomermaanden gesloten, maar we blijven bereikbaar.

We wensen u alvast een deugddoende zomer toe!

 

Groeten,

 

John en Veerle Vande Wiele- Decock